Vodni kristali

Znana študija Dr. Masuru Emota dokazuje, da energija naših misli neposredno vpliva na geometrijsko strukturo molekul vode znotraj  formacij ledenih kristalov. Hipoteza, da lahko voda, ki je bila »zdravljena« s pomočjo misli, vpliva na obliko kristalov, ki nastanejo iz takšne vode, je bila razvita na podlagi eksperimentov, ki jih je izvedel Dr. Masura Emoto.

vodni kristali

 Metoda Dr. Masura Emota temelji na tem, da je  zmrznjene vzorce vode fotografira in na podlagi oblike teh vzorcev sklepal o kvaliteti vode. Voda, ki ima porušeno notranjo strukturo, do česar lahko pride zaradi mehanskega, kemičnega ali  mentalnega onesnaženja, ne tvori kristalov ali pa tvori poškodovane kristale. Gorski izviri vode največkrat tvorijo kristale, ki so heksagonalne oblike.

Dokaz vpliva misli na daljavo

Skupina približno 2000 ljudi v Tokiu, je osredotočila svoje pozitivne misli v vzorec vode, ki se je nahajal znotraj elektromagnetno zaščitene sobe v Kaliforniji. Skupina se ni zavedala, da je bil pripravljen  tudi ločeni vzorec na drugem koncu, kot kontrolni vzorec. Vodni kristali, so se formirali v obeh vzorcih vode, vendar so se v vzorcu vode, ki je bil deležen pozitivnih misli, formirali drugačni tipi kristalov. Vodni kristali obeh vzorce so slepo identificirali in fotografirali analitiki, slike pa je  nato naključno estetsko ocenilo sto neodvisnih sodnikov. Rezultati so potrdili ugotovitve prejšnjih raziskav, da lahko zavestna namera (pozitivne misli) vplivajo na strukturo vode.

Rezultati kažejo, da so kristali iz vode, ki je bila deležna pozitivnih misli, bili lepši kot kristali vode, ki teh misli ni bila deležna.

Tu je fotografija učinkov, ki jih ima zavest na strukturo vode

 kako misli vplivajo na strukturo vode?

Eksperiment z rižem

V še enem eksperimentu, kjer je Dr. Emoto želel preveriti moč vpliva misli na našo resničnost, je prišel do podobnih zaključkov. Dr. Emoto, je postavil kuhan riž v tri kozarce. Na enem kozarcu, so bile napisane besede HVALA. Ne drugem  besede IDIOT, tretji kozarec pa je bil povsem zanemarjen.  Otrokom so dali nalogo, da ob vsakem kozarcu naglas izgovarjajo besedo, ki je na kozarcu, ko grejo mimo. Po tridesetih dneh je riž v kozarcu z  besedami hvala ostal relativno nespremenjen, medtem ko je bil kozarec z besedami idiot povsem črn.

Kozarec, ki so ga ignorirali, je začel gniti

kozarec riža je začel gniti

Video podobnega eksperimenta

Tu je tudi izjemen video o magični substanci, ki ji pravimo voda

Zavest ima merljiv učinek na geometrijsko strukturo vodnih kristalov. Kaj nam to pove o naravi zavesti? Je možno, da je voda sestavljena iz iste  »stvari« kot so naše misli. 60% telesa je voda, medtem ko je 70% možganov voda.  Lahko misli vplivajo na naše telo? Si lahko predstavljate, kakšne rezultate lahko dosežete, če začnete uporabljati pozitivne misli?