a5

magnetni turmalin izdelki

b1 

 

 

Magnetni izdelki iz turmalina

Imate bolečine v hrbtenici? Vas boli vrat? Imate težave s sklepi? Oglejte si magnetne izdelke iz turmalina: magnetni pas, kolenčnik, trak za vrat, komolčnik, zapestnik in gležnik.

Vgrajeni magneti ustvarjajo usmerjeno magnetno polje, ki blagodejno vpliva na celične procese. Magneti in turmalin aktivirajo prekrvavitev in presnovo v telesu. S povečanim pretokom krvi lahko pripeljemo večje količine kisika, hranljivih snovi in hormonov na mesto poškodbe. Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja celo za 50%!

Protibolečinski magnetni izdelki so narejeni magnetov turmalin kristalov in elastične tkanine, ki nudi maksimalno udobje.

b2

B2

Ozemljenvanje3

b5 49.90 €

 

 

Blazina za ozemjevanje

Prevodna blazina je namenjena ozemljevanju oz. zemljenju. Blazino lahko uporabljamo med sedenjem, na primer za pisalno mizo, med gledanjem televizije ali pa jo uporabljamo med spanjem. Lahko jo uporabljamo pod bosimi nogami ali na mizi tako, da naše roke počivajo na blazini.

Najbolj je primerna za uporabo kot blazina pod našo tipkovnico in miško. To omogoča, da smo ozemljeni, ko naše dlani ali zapestja počivajo na blazini medtem, ko pišemo ali uporabljamo miško. Blazina je mehka in prožna, zato jo lahko uporabljamo tudi v postelji, na primer tako, da se je naše bose noge dotikajo med spanjem.

Pozitivni učinki ozemljevanja: 

▪ Izboljšano delovanje imunskega sistema ▪ Izboljšana prebava ▪ Boljše spanje ▪ Hitrejše celjenje ran ▪ Izboljšana cirkulacija krvi ▪ Harmonizacija in stabilizacija osnovnih bioloških ritmov ▪ Pospešeno okrevanje po intenzivnih treningih ▪ Zmanjšanje vnetij ▪ Zmanjšanje stresa / anksioznosti / razdražljivosti ▪ Zmanjšana elektrostabilnos

b2

B2

b5 12.00 €

 

 

BrainWave Entrainment CD-ji

Predstavljamo vam evolucijo na področju zavesti. BrainWave Entrainment je metoda za spreminjanje možganskih valov s pomočjo zunanje stimulacije (s pomočjo slušnih bitov). S pomočjo tehnologije BrainWave Entrainment lahko možgane naravno popeljemo v različna mentalna stanja. Ta tehnologija omogoča hiter in naraven način kako lahko razvijamo svoj um. Se želite bolje učiti? Izboljšati spomin? Odpraviti motnje pozornosti? Meditirati kot ZEN mojster? Opraviti depresijo? Izbolšati zdravje in še več? Oglejte si kolekcijo CD-jev BrainWave Entrainment za bolj optimalno delovanje možganov!

b2

B2
Gb5 9.90 €

 

 

A31Mandale

Beseda mandala pomeni krog. Gre za razkošen prikaz kroga, ki se razprostira okoli središča, v katerem so liki, simboli, figure ali znaki razporejeni simetrično ali komplementarno. Vzorci znotraj kroga so barvito pobarvani. Mandale predstavljajo celovitost; kozmični diagram, ki nas opominja na naš odnos in povezanost z neskončnostjo, ki sega preko našega telesa in uma. Mandala je povsod okoli nas, pojavlja se v vseh vidikih življenja. Zaznamo jo lahko v povezanosti z naravo; z zemljo, soncem, luno, predvsem pa v našem krogu prijateljev, družine in skupnosti v kateri živimo.

Izberite si obesek mandale, katere vzorec vas trenutno najbolj nagovarja. Izberete lahko enega izmed osmih vzorcev. Obesek je okrogle oblike s premerom 2.6 cm. Poleg obeska dobite tudi verižico dolžine 60 cm.

b2

B2
akupuntruna masažna zapestnica in prstanb5 17.90 €

 

 

A31Akupresurni masažni prstan in zapestnica

Akupresurni prstan in zapestnica delujeta po principih več tisoč let stare modrosti akupunkture in akupresureza spodbujanje zdravja. Masažni prstan in zapestnica sta bila izdelana na Kitajskem, od koder tudi izhajata akupunktura in akupresura. To je odličen pripomoček zasamopomoč in zdravljenje.

Z valjanjem prstana po prstih rok in nog in valjanjem zapestnice po podlakti in mečih stimulirate pomembneakupresurne točke, iste bio-električno nabite točke, kot jih uporabljajo zdravniki kitajske medicine v akupunkturi za regulacijo funkcij telesa. S stimuliranjem akupunkturnih točk na rokah in nogah s pomočjo akupresurnega prstana in zapestnice, spodbujate praktično vse dele telesa in pomagate, da se telo energetsko harmonizira.

b6

A3z
OM zdravilne glasbene vilice59.90 €

A3 ”OM” Glasbene vilice

Zdravilne glasbene vilice, ki jim lahko rečemo tudi ”om” glasbene vilice so pripomoček, ki vzpodbudi človekovo lastno življenjsko energijo oziroma kroženje le te po telesu. Nekateri to energijo imenujejo ‘qi‘, bioenergija ali tudi življenjska sila. Od te življenjske sile je odvisno naše počutje in zdravje. Glasbene vilice, ki delujejo na frekvenci zdravilnega zvoka ”om” vzpodbudijo kroženje energije, ki je v človeškem telesu marsikdaj blokirano. ”Om” glasbene vilice lahko uporabljate tudi zaakupresuro med terapevtsko ali navadno telesno masažomeditacijo, pogosto jih uporabljajo tudikiropraktiki in terapevti. Uporabljate jih lahko, ko želite hitro vstopiti v globoko meditativno stanje ali  naotrdelih mišicah, sklepih, kitah ter na razbolelem tkivu in kosteh. Prav tako vilice uporabljajte na akupresurnih,akupunkturnih, refleksnih in triger točkah, ki so boleče točke v mišičnem tkivu in mišičnih ovojnicah.

Om glasbene villice ne potrebujejo električne energije, vilice se ne izrabijo, zato jih ni potrebno menjati.

b6  a2

A4 a

akupunkturna blazina

a3 34.90 €

 

 

A1 Akupresurna blazina – 6210 akupresurnih bodic

Akupresurno blazino ljudje uspešno uporabljajo za lajšanje bolečin v hrbtu, vratu, ramenih, stopalih, glavi,trtici (zaradi prekomernega sedenja) in zaradi bolezni kot so tendinitis (vnetje tetiv), artritis in fibromialgija. Učinkovito se ta akupresurni pripomoček uporablja tudi za lajšanje težav s stresom, anksioznostjo,nespečnostjo, slabo prekrvavitvijo, črevesnimi težavami in celo s težavami z odvečno težo.

Akupresurna blazina stimulira kožo in akupresurne točke, kar posledično spodbudi pretok energije po energetskih kanalih (meridianih) in pospeši izločanje hormonov kot sta oksitocin in endorfin. Sprostitev teh hormonov povzroči lajšanje bolečin in stresa brez uporabe škodljivih zdravil. Učinki akupresurne terapije so opazni že 20 minut po prvi uporabi.

a4

 A2

a8 24.90 €

 

 

B2Napihljiva zračna opornica – odpravite bolečine v vratu

Predstavljamo vam učinkovit pripomoček za odpravobolečin v vratu. Napihljiva zračna opornica s pomočjo zraka razteguje vratni predel hrbtenice, kar kljubuje negativnim učinkom gravitacije na vrat. Vaša glava tehta 4.5 do 5 kilogramov. To je teža, ki jo morajo vratne in ramenske mišice podpirati ves čas. Moderei način življenja in nekateri poklici pa nas silijo v prisilne drže, kar lahko ob dolgotrajnih obremenitvah na vratu povzroči neizogibne poškodbe, kot so težave z diski.

Napihljiva zračna opornica je pripomoček, ki deluje na podoben način kot drage naprave, ki jih uporabljajo v fizioterapiji za zdravljenje bolečin v vratu, torej na principu raztezne sile. Ta unikati pripomoček vam bo pomagal pri odpravi bolečin oz. vam bo prihranil dragoceni čas in denar, ki bi ju porabili za obisk zdravnika ali maserja. Ob pravilni redni uporabi vam bo pripomoček v veliko korist.

a9

B4

b3 27.90 €

 

 

A4Bakrena magnetna zapestnica

Bakrena magnetna zapestnica lahko zmanjša ali odpravi bolečine, ki jih povzročajo revma, artritis, išias, lumbago, igranje košarke, golfa, tenisa … Delovanje zapestnice boste občutili tako, da boste čutili več energije in splošno izboljšanje zdravstvenega stanja.

Nekateri ljudje lahko občutijo pozitivne učinke že po nekaj dneh, večina pa občuti razliko po dveh do treh tednih; to je odvisno od posameznika, vrste težave in njenega trajanja. Bakrene zapestnice so bile uporabljene za zdravljenje že s strani starodavnih kultur. Baker je esencialna kovina in hranilo, ki ga telo potrebuje. Verjame se, da ima baker protivnetne učinke

Naša zapestnica je narejena iz čistega bakra in šestih močnih Neodim magnetov z močjo 3000 gavsov. Zato ima zapestnica dvojni terapevtski učinek. 6 magnetov, je veliko bolj učinkovitih kot le dva, saj to izboljša magnetno pokritost pulznih točk v zapestju in s tem učinkovitost terapije povsod v telesu.

a9

a5

26.90 €

 

 

Akupresurni sandali

Imate pogosto utrujena oziroma boleča stopala. Potem privoščite svojim stopalom akupresurno masažo s pomočjo akupresurnih sandal. Ker so po akupresurni teoriji vsi organi povezani s stopali, so sandali tudi odličen pripomoček, s katerim si olajšate bolečine v katerem koli delu telesa ali pa jih uporabljajte le kot pripomoček za blažitev stresa.

Akupresurni sandali so neke vrste čevlji ali copati z izbočenimi bunkicami, ki skrbijo za ustrezen pritisk na podplatu. Namenjeni so predvsem ljudem, ki se soočajo z bolečinami v nogah ali stopalih ter ljudem, ki imajo težave kot so: nizek nivo energije, slabo prekrvavitev nog, nespečnost, stres, artritične bolečin v kolenih in gležnjih, glavobole, itd.

Na voljo so v dveh različnih velikostih, tako da se bodo popolnoma prilegale vašim stopalom. Manjša velikost ustreza konfekcijskim številkam od 37 – 40, večja pa od 41 – 43.

 

a9

a5

26.90 €

 

 

BIONASE – Svetlobna terapija proti senenemu nahodu

Odpravite alergije hitro in brez stranskih učinkov s pomočjo nove sodobne svetlobne terapije. BioNase je naprava, ki zdravi seneni nahod in alergije s svetlobno terapijo, ki se ji reče tudi fototerapija. BioNase aparat v nosno votlino oddaja infrardečo svetlobo, ki pripomore k temu, da je nosna membrana manj občutljiva na sprožilne dejavnike senenega nahoda (cvetni prah, pelodi, trave, pršica, živalska dlaka in drugi alergeni). Svetlobna terapija pomaga zmanjšati razdraženost nosne sluznice, ki se pretirano odziva na zunanje, sicer neškodljive snovi. Svetlobna terapija se lahko uporablja kot pomoč, ko so se simptomi senenega nahoda že pojavili ali pa tudi preventivno, da do izraza simptomov sploh ne pride. BioNase pomaga pri naslednjih težavah: Akutni in kronični rinitis, težave s sinusi in pri hiperemični nosni sluznici.

a9

a5

19.90 €

 

 

PosturePro – Ledvena podpora za sedenje

Vas zaradi dolgotrajnega sedenja dajejo bolečine v hrbtu? Potem je PosturePro ledvena podpora tisto kar potrebujete.

Naloga PosturePro ledvene podpore za sedenje je, da vaš hrbet obdrži v nevtralnem položaju in pravilno poravna vrat, ramena in medenico. PosturePro ledvena podpora je prenosljiva in nastavljiva, tako da jo lahko preprosto uporabite na delovnem mestu, v vozilu ali doma; popolnoma se bo prilagodila individualnim potrebam vsakega človeka. Preprosto jo vzemite s seboj kamor koli greste in si jo s trakovi namestite preden sedete ter si privoščite udobno sedenje v pravilnem položaju, brez neugodja in bolečin. Sestavljena je iz mrežastega materiala, ki je zračno propusten in ne ustvarja lepljivega in potnega občutka, če sedite dlje časa. Akupresurne bunkice, ki se nahajajo na ledvenem delu ledvene podpore pa bodo poskrbele, da bo vaš ledveni del hrbta ves čas masiran.

PosturePro ledvena podpora za se sedenje vam omogoča, da ponovno zaživite življenje brez bolečin!

 

a9

a5

19.90 €

 

 

a8.1BeActive opornica za išias

Znebite še išias bolečin z BeActive opornico. BeActive opornica za išias je oblikovana na podlagi znanstvenih ugotovitev, da pritisk na specifične akupresurne točke, lahko učinkovito odpravi išias bolečine. Olajšanja bolečin prinese pravilni pritisk z akupresurno blazinico na akupresurno točko, ki se nahaja na zunanji strani mišice meča. Akupresura vam omogoči učinkovito lajšanje kratkotrajnih in kroničnih bolečin išiasa v predelu hrbta, zadnjice in nog, medtem ko hodite ali telovadite.  Prednost BeActive opornice je njena diskretnost, saj je oblikovana tako, da jo lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, pa vseeno ne bo vidna pod oblačili. Popolnoma se prilega vaši nogi, zaradi česar se vam ni potrebno obremenjevati z izgledom, pri tem pa vam omogoča aktivno življenje brez bolečin in nelagodja.

Naročite BeActive opornico že danes in ponovno zaživite aktivno življenje!

a9

a5
 Pero za meridiane 197x19749.90 €

Akupunkturno pero – Akupunkturni električni stimulator

Akupunkturno pero (Pero za meridiane) omogoča akupunkturno elektroterapijo teh točk. Z električno stimulacijo lahko lajšamo številne težave in bolezni in telesu povrnemo naravno ravnovesje. S harmonizacijo energetskih kanalov (meridianov) omogočimo prost pretok Qi-ja (bioenergije) do specifičnih notranjih organov, kar posledično vodi do večje vitalnosti in boljšega zdravja. Kitajska medicina pravi, da so bolezni vedno posledica stagnacije, zastoja ali blokade Qi energije v telesu. Akupunkturno pero je odličen pripomoček za vse, ki jih akupunktura/akupresura zanima.

Ne marate igel? Akupunkturno pero namesto igel za stimulacijo akupresurnih točk uporablja elektrostimulacijo, ki ne predre kože, zato je uporaba tudi veliko bolj higienska.

 

6

a7 39.90 €

 

 

A6TENS elektrostimulator

Transkutana električna stimulacija živcev (TENS) je metoda, ki je v medicini priznana že več kot 40 let. Je najpogosteje uporabljena metoda za odpravo bolečin v fizioterapiji.   Že samo 20-30 minutna terapija lahko znatno olajša ali odpravi bolečine na prizadetem območju. Nekateri občutijo olajšanje bolečin že 1 do 2 dni po TENS terapiji. TENS terapija je povsem brez stranskih učinkov, lahko pa jo uporabljate za lajšanje številnih bolezenskih sanj in bolečin kot so: bolečine v vseh sklepih telesa, bolečine v hrbtu, išias, lumbago, glavobole, migrene, menstrualne bolečine, artritis, športne poškodbe, bolečine v ramenih in vratu itd. Uporabite to učinkovite in preverjeno tehnologijo v udobju svojega doma.

Naša TENS naprava je majhna, prenosna in priročna zato jo lahko uporabljate doma ali celo na potovanju. Naprava ima 8 različnih programov, 3 časovne intervale in 15 jakostnih stopenj, usbe napajanje in 4 elektrode, tako da bo zadovoljila skoraj slehernega uporabnika.

 

 

a8

A7

raztezalnik za hrbtenico waist relax mate

a1 37.90 €

 

 

C3Raztezalnik za hrbtenico – Waist Relax Mate

Ta nastavljivi raztezalnik za hrbtenico naredi raztezanje hrbtenice varno, enostavno in udobno. Vse kar morate storiti je to, da se uležete, sprostite in pustite, da raztezalnik za hrbtenico izboljša vašo fleksibilnost in razbremeni nepotrebno napetost v križu. Raztezalnik za hrbtenico – Waist Relax Mate je prilagodljiv in je primeren za ljudi vseh oblik, velikosti,  teže in fleksibilnosti. Akupresurne bunke na raztezalniku stimulirajo akupresurne točke na meridianu Mehurja, ki teče po hrbtni strani trupa ob hrbtenici, kar še dodatno sprosti napetost v mišicah. Ne glede na to ali imate kronične bolečine v križu, rahlo togost hrbta ali če so vaše hrbtne mišice  utrujene od celodnevnega sedenja, raztezalnik za hrbtenico začne nemudoma učinkovati na vaš hrbet tako, da odstrani bolečino in povrne hrbtenici funkcionalnost.

a2

C4

b7 17.90 €

 

 

B5Nogavice iz turmalina za dobro počutje in proti mrzlim nogam

Poznate tisti poživljajoč občutek, ki ga začutite po dobri poletni nevihti? Ta občutek prihaja od obilice negativnih ionov, ki so takrat prisotni v zraku. Izpostavljenost temnegativnim ionom ima izredne blagodejne učinke, prav tako tudi izpostavljenost infrardeči svetlobi. Sedaj lahko pozitivne učinke obeh dobite s parom zdravilnih turmalin nogavic. Turmalin, ki mu pravimo tudi »električni kamen«  v teh udobnih nogavicah izboljšuje počutje tako, da vaša stopala izpostavi nenehniinfrardeči svetlobi in negativnim ionom. To povečatemperaturo stopal, izboljša prekrvavitev in okrepimetabolizem v celicah. Nogavice so narejene iz 100% bombaža, ki mu je na predelu stopal dodan turmalin. Nogavice so izdelane tako, da se bodo prilegale večini stopal. Nogavice je potrebno le obuti in že bodo pozitivno delovale na vaše počutje.

a2

C4

Čudežne bakrene kompresijske nogavice

b7 19.90 €

Čudežne bakrene kompresijske nogavice

Čudežne bakrene kompresijske nogavice so prav posebne nogavice, ki s sistemom postopnega stiskanja nog, poskrbijo za utrujene in boleče noge ter stopala. Kompresija je narejena tako, da nogo postopno stiskajo od gležnja navzgor, zaradi česar učinkovito odpravljajo bolečine nog in stopal ter jih ob enem poživljajo in masirajo. Nogavice so udobne in diskretne ter dovolj tanke, da se lahko nosijo z vsakim čevljemkjerkoli in kadarkoli. Baker v teh nogavicah služi protivnetno in protimikrobno. Nogavice lahko naročite v dveh velikostih S/M (36-40) in L/XL (41-45).

 

b8

B6

opornica za ramo iz neoprena

a5 24.90 €

 

 

B7Opornica za ramo iz neoprena

Opornica za ramo iz neoprena pomaga odpraviti bolečine in težave v rami s pomočjo toplotne terapijekompresije in podpore ramenskega sklepa ne da bi ob tem ovirala gibanje. S stabilizacijo ramenskega obroča pomaga zmanjšati bolečine v tetivah in ligamentih. Podpora opornice spodbuja pravilno poravnavo ramenskega sklepa po poškodbi in pomaga preprečevati pretirano raztezanje mišic v času rehabilitacije. 

Ramenska opornica lahko pomaga pri poškodbah rame, artritičnih vnetjih in nestabilnosti ramenskega obroča na različne načine. To vključuje podporo ramenskega sklepa, kot tudi kompresijo kože in tkiv v rami. Ramenska opornica tudi nudi zaščito kože in površinskih tetiv zaradi debeline neoprena iz katere je izdelana. Poleg tega lahko ramenska opornica, prepreči izpad rame iz ramenskega sklepa, saj preprečuje, da bi ramo obračali v ranljive položaje. Opornica nudi tudi občutek večje stabilnosti.

a6

B8

shaolin menih masažna bambusova palica

a4 28.90 €

 

 

C1QiGong bambusova masažna metlica

Zdravilna bambusova masažna metlica je močna in dinamična oblika telesnega treninga, ki stimulira naravne zdravilne telesne procese.  Bambusova masažna metlica ustvari vibracije, ki odpravljajo stres innapetost v mišicah. Masaža pomaga pri odpiranjuakupresurnih kanalov (meridijanov) in razstrupljanjutelesa preko stimulacije limfnega sistema.  Bambusova masažna metlica je naravni polnilec baterij za telo. To je še posebno učinkovito orodje za uporabo po QiGong in TaiChi vadbi, Jogi, borilnih veščinah ali po fizično napornem treningu.

Masaža stimulira sproščanje toksinov skozi kožo. Več kot pol kilograma strupov se izloči skozi kožo vsak dan (kar je približno ena tretjina telesnih odpadkov). Zdravilna masažna metlica pomaga odpreti zamašene pore, kar omogoča strupom, da se lahko sprostijo. Uporabite bambusovo masažno metlico za vsak del telesa.

a5

C2

 11.90 €

 

 

A8Rastrska očala – očala z luknjicami

Rasetr očala ali Rastrska očala so očala z stotinami majhnih luknjic. Z gledanjem skozi luknjice v plastičnih očalih krepimo očesne mišice in izboljšamo vid, zmanjšamo ali celo odpravimo dioptrijo.

Raster očala lahko uporabljajo vsi, ki imajo očesno dioptrijo do +/- 3,5. Osebe z dioptrijo plus vadijo tako, da berejo (torej na blizu), osebe z dioptrijo minus pa tako, da gledajo televizijo (na daleč). Raster očala bodo pri takšnem načinu uporabe trenirala očesne mišice do pravilnega delovanja.

Običajna korekcijska očala omogočajo boljši vid, ne popravljajo pa funkcionalnosti očesnih mišic. Iz tega razloga se pri uporabi korekcijskih očal vid le redko izboljša. Raster očala pa v nasprotju s korekcijskimi očali preprečijo slabšanje vida ali ga celo izboljšajo.

Raster očala so v črni barvi. So uporaben in inovativen izdelek, s katerim si brez večjega napora lahko izboljšate vid. Očala so primerna za ženske in moške in se prilegajo vsakemu obrazu.

Kupite RASTER OČALA in poskrbite zdravje svojih oči že danes!

A11z

A9

magnetni obliži

9.90 €

 

 

Magnetni akupresurni obliži

Magnetni obliži so obliži z magneti, ki jih nalepimo na akupresurne točke ali na razbolele predele telesa. Elektromagnetna terapija, na kateri temelji tudi delovanje magnetnih obližev je terapija za zazdravljenje in lajšanje širokega razpona mišično – skeletnih in ostalih zdravstvenih težav. Magnetni obliži olajšajo bolečine in odpravljajo togost v mišicah in sklepih, tako da popravljajo neravnovesje v telesu lastnem električnem oziroma magnetnem polju. Terapija z magnetnimi obliži se je kot uspešna izkazala pri več različnih težavah ali obolenjih kot na primer:osteoartritis, revmatoidni artritis, menstruacijske bolečine, tenzijski glavobol, zatrdel ramenski obroč,zobobol, teniški komolec, bolečine v hrbtu, putika,keloidne brazgotine, fibromialgija, migrena,nespečnost, itd.

 

a9

a5

17.90 €

 

 

Blazinice za razstrupljanje

Blazinice za stopala so enostavna za uporabo in temeljijo na vzhodni medicini, ki uči, da strupi potujejo stran od srca proti telesnim okončinam, vključno s stopali, kjer se nato nalagajo. Tradicionalna kitajska medicina stopala imenuje tudi drugo srce in ogledalo notranjega zdravja. Čez dan, ko stojimo in se premikamo naj bi gravitacija potegnila strupe v telesu proti stopalom. Blazinice za razstrupljanje so osnovane na podlagi te teorije. Njihova uporaba je preprosta. Obliž je potrebno prilepiti na stopalo in ga pustiti nalepljenega tekom noči. Najverjetneje boste presenečeni, ko boste zagledali sicer bel in čist obliž po nočnem spancu moker, vlažen in črne barve.

Blazinice za razstrupljanje so narejene iz naravnih sestavin koz so:evkaliptusov list, turmalin, lesni kis,ingver, hitosan, rižev škrob.

 

a9

a5

budistična zapestnica za srečo

14.70 €

 

 

a8.1Budistična zapestnica za srečo »MALA«

Budistična zapestnica za srečo »MALA« je okrasna in praktična zapestnica, ki je izdelana iz 18 različnih (bodi) semen. Vsako seme na zapestnici je unikatno in ročno nabrano v Tibetu.

 Zapestnica je pripomoček za štetje svetih manter (molitev). Po budizmu je naloga zapestnice, da odganja zlo in v življenje pripelje več sreče, miru in blaženosti. Zapestnica se najpogosteje uporablja za štetje in recitiranje manter npr. »Om Mani Padme Hum”. Namenjena je tudi temu, da nas nenehno opozarja na naš namen, na to, da živimo v trenutku, da smo ves čas polno prisotni, da nas opomni na tiste najpomembnejše stvari v življenju. Semena na zapestnici se uporabljajo za štetje z namenom, da pripeljejo srečo, veselje, ljubezen, prijaznost in spokojnost v svet. Ker bodi semena naravna in ročno nabrana, je vsaka zapestnica povsem unikatna.

a9

a5

Vakumska terapija (Cupping) – Silikonske vakumske šalčke

29.90 €

 

 

Vakumska terapija (Cupping) – Silikonske vakumske šalčke

V tem sodobnem svetu s hitrim tempom potrebujemo inovativne tehnike, ki zagotavljajo učinkovite rezultate. »Cupping« – vakumska terapija je praksa z več tisočletno tradicijo, ki so jo uporabljale že starodavne kulture – Egipčani, Kitajci, Grki itd. Masažna vakumska terapija »SOMA« je sodobna oblika kitajske vakumske terapije (Cupping), ki jo uporabljajo v kitajski medicini za zdravljenje.

Silikonske vakumske šalčke lahko uporabite  za odstranjevanje celulita in lajšanje bolečin v hrbtu, vratu, ramenih,  nogah in rokah, sklepih, za razstrupljanjetelesa in za spodbujanje delovanja limfe.

V tej ponudbi boste prejeli 4 silikonske šalčke različnih dimenzij:  30mm, 40mm, 52mm, 67,5mm. Šalčke so izdelane iz medicinskega silikona, zato vam bodo služile vse življenje.

 

0 Comments

Imate dodatno vprašanje glede člankov, urnika vadbe, vsebine ali pa želite le deliti svoje mnenje ali osebne izkušnje? Pustite na strani vaše sporočilo! (Da bo stran bolj interaktivna, je komentiranje zaželeno!)

Have your say!