TaiChi, QiGong in Meditacija člankiTaiChi, QiGong in Meditacija članki

Tu boste našli članke, ki poskušajo razložiti starodavne veščine TaiChi-ja, QiGong-a in Meditacije. Razlago konceptov kot so: Qi, Jin Jang, Teorija Petih Elementov, Dan Tain, Meridiani itd. Kako s TaiChi-jem in QiGong-om do zdravja in opis TaiChi in QiGong sistemov , ki se izvajajo na tečajih. 

 

Prehranska dopolnila za zdravjePREHRANSKA DOPOLNILA – prehranski dodatki za 100 bolezni

Oglejte si, kako lahko s prehranskimi dopolnili zdravite in preprečujete 100 najpogostejših bolezni, ki pestijo človeka. Hrana pridelana na osiromašenih tleh je tudi sama osiromašena hranil, zato prehranska dopolnila zdravim ljudem lahko služijo kot  dopolnila k osiromašeni prehrani, medtem ko bolnikom lahko pomagajo na poti do zdravja.

 

hrana, ki zdravi in hrana, ki škoduje

PREHRANA: Hrana, ki zdravi in hrana, ki škoduje

Tu boste našli 100 člankov o prehrani za 100 različnih težav in bolezni. Katero hrano je primerno jesti, ko vas daje, prehlad, astma, depresija …. in kateri hrani se je potrebno izogibati, ko vas pesti nespečnost, artritis, diabetes… oz. ena izmed 100tih najpogostejših bolezni ali težav.

 

 

 

 

odpravite bolezni s qigong vadboQIGONG TERAPIJA – Odpravljanje običajnih bolezni s QiGong vadbo

Vas zanima alternativna razlaga za nastanek bolezni s pogleda Kitajske Medicine? Zakaj do bolezni pride in kako jih lahko pozdravimo in blažimo s QiGong vadbo in akupresuro? V teh člankih boste našli podrobnejšo razlago za specifične bolezni, ki pogosto tarejo sodobnega človeka. V vseh člankih boste našli tudi praktične QiGong vaje (opis in video posnetke). 

 

akupresura

AKUPRESURA: Običajne bolezni in težave, ki jih lahko odpravite (lajšate) z akupresuro

Oglejte si, kako lahko s počjo akupresure zdravimo oz. lajšamo najrazličnejše težave in pogoste bolezni, ki pestijo človeka. V člankih boste našli opis težav oz. bolezni in razlago akupresurnih točk (s slikami), kot tudi pravilen postopek akupresurne terapije po korakih. Vzemite zdravje in počutje v svoje roke.

 

0 Comments

Imate dodatno vprašanje glede člankov, urnika vadbe, vsebine ali pa želite le deliti svoje mnenje ali osebne izkušnje? Pustite na strani vaše sporočilo! (Da bo stran bolj interaktivna, je komentiranje zaželeno!)

Have your say!