MNENJA UDELEŽENCEV

  review rating 5  Srečanje s Qigongom je ena izmed najboljših stvari, ki so se mi zgodile v zadnjem letu. Redna vadba Qigonga deluje tako celostno in kompleksno, da je neverjetno. Njen vpliv opažam prav na vseh področjih življenja: večja fizična kondicija, moč in vzdržljivost, večja čustvena stabilnost, večja mentalna odprtost in pogostejši občutek tiste tihe notranje radosti, ko je vse tako kot mora biti. Qigong mi prinaša veselje, svežino in vedno znova nariše nasmeh na moj obraz. 🙂 Zasluga gre tudi izvrstnemu učitelju Markotu, ki jasno in učinkovito predaja znanje v učenju izvajanja pravilnega Qigong gibanja, vse to pa podkrepi še s teorijo, ki pripomore k hitrejšemu in bolj dojemljivemu učenju. Markotov pristop je profesionalen, hkrati prijazen in topel, njegovo navdušenje nad Qigongom pa je prav nalezljivo. 😉 Če si želite učinkovite vadbe, ki pozitivno vpliva na telo, um in duha in poteka v prijetnem, sproščenem vzdušju, iz srca priporočam, da se pridružite Markotovi šoli Tai Chi-ja in Qigong-a. Mogoče celo najdete tisto, kar že tako dolgo iščete. 😉

  thumb Marjana Perme
  9/07/2014

  review rating 5  Marko je odličen učitelj QiGonga. Njegovo znanje in izkušnje je čutiti v vsakem njegovem gibu. Z navdihujočim in vzpodbudim načinom poučevanja pa na nas tečajnike prenaša nalezljivo veselje in lahkotnost. Toplo priporočam!

  thumb Katja Cerkovnik
  9/05/2018

  review rating 5  Izbira dobrega učitelja je bila zame eden najpomembnejših korakov na poti k razumevanju veščine, kot je Tai Chi. Na priporočilo prijatelja sem se odločila za Marka iz šole Artelis in kmalu spoznala, da je bila to res dobra odločitev. Marko ima ogromno znanja, ki ga nesebično in sproščeno deli med svoje učence. Na vajah je strokoven, spoštljiv, tenkočuten in neizmerno potrpežljiv. Njegova metoda poučevanja omogoča pravilno izvajanje vaj tudi doma, zato je napredek veliko hitrejši, hitreje se pokažejo pozitivni učinki na telo in um, ki jih ta vadba prinaša. Toplo priporočam vsem, ki želijo narediti nekaj dobrega zase!

  thumb A Google User
  12/17/2018

  review rating 5  super šola Qi Gonga

  thumb Vida Rajh
  11/15/2018

  review rating 5  Ostalim komentarjem skoraj nimam kaj dodati. Toplo priporočam. Hvala Marko, da si me uvedel v svet Tai Chi - ja.

  thumb Leon Grün
  11/13/2018

  review rating 5  Na QiGong k Marku hodim četrto leto. In bom še naprej. Zato ker dobro vpliva na moje zdravje in gibljivost. Izboljšuje moje splošno počutje in vitalnost. Na urah QiGonga se sprostim in vodenje skozi vaje prepustim Marku, ki jih popestri z razlago principov tradicionalne kitajske medicine: kako delujejo in kakšen vpliv imajo na telo. Pri TaiChiju pa z gibljivostjo in osredotočenostjo treniram tudi svoj spomin. Markove tečaje priporočam vsem, ki želijo trajno (po)skrbeti zase in za svoje zdravje: za um in telo.

  thumb M S
  11/17/2018

  review rating 5  Kaj mi pomeni Qigong in kako vpliva name? Pomeni mi umirjanje in uravnoteženje uma, duha in telesa. Doživljam ga kot spiralno pot, ki se nikoli ne konča. Poglablja se in kroži. Po vsaki vadbi čutim lahkotnost, gibkost in pretočnost energije, ki sega v vse dele mojega življenja. Fizično sem močnejša in prožnejša. Vame se naselita mir in ravnovesje - počutim se kot "zlatarska tehtnica", ki je natančno uravnana. Navdaja me občutek življenjske radosti in svobode. Ja, kar poletela bi. Naš Marko, ki se tudi sam neprestano uči, kar je značilnost dobrega učitelja, poskrbi za natančno vadbo in prijetno vzdušje. Z vadbo podkrepljeno z mnogimi članki o Qigongu, ustvari in pričara celoto, ki vpliva na lahkotnejše in celovitejše učenje. Qigong priporočam vsem, ki se želite znajti na podobni poti. Verjemite, zleze ti pod kožo. What does Qigong mean to me and how does it affect me? It means calm and balancing mind, spirit and body. I experience it as a helical path that never ends. It gets deeper and circles. After each exercise, I feel the lightness, the flexibility and the flow of energy that goes back to all parts of my life. I'm physically stronger and more flexible. Peace and balance are settled in me - I feel like a "golden scales", which is precisely regulated. It gives me a sense of life joy and freedom. Yes, I would fly. Our Marko, who is constantly learning himself, which is a characteristic of a good teacher, provides for accurate exercise and a pleasant atmosphere. By practicing with many articles on Qigong, he creates and conjures a whole that affects easier and more comprehensive learning. I recommend Qigong to anyone who wants to be on a similar route. Believe it, it gets under your skin. Nuša

  thumb Nuša Lasič
  11/13/2018

  review rating 5  Odlično! Sem upokojena in v preteklosti sem spoznala kar nekaj podobnih vadbeni sistemov, tukaj pa vztrajam. Še več, vsak dan sama doma naredim nekaj vaj zjutraj v trajanju od 10 - 20 minut. Ustreza mi vse: način vadbe, urnik in trajanje, pa seveda učitelj. Ker me v osnovi zanima TKM, ta sistem, teorija in praktična vadba meni še bolj odgovarja. Marko je predan učitelj, discipliniran, rešpektiven in ima veliko znanja, ki ga nesebično deli z nami. Velikokrat prebiram njegove prispevke na spletu. So uporabni in razumljivi. Priporočam kot telovadbo za telo in duha - za vse generacije! Danijela

  thumb Danica Vinšek
  11/17/2018

  review rating 5  Z Markotovo šolo Taichija in Qigonga imam izvrstne izkušnje, saj so mi izboljšale počutje in življenje! Marko je na svojem področju pravi mojster, ki obvlada veščine tako telesno kot tudi razumsko. Vsi, ki so z njim delali, ga hvalijo, celo ljudje z več kot 20 letnimi izkušnjami tovrstnih vadb. Je tudi zelo mirna, osredotočena in odprta oseba. Venomer rad deli svoje znanje z ostalimi in ga redno nadgrajuje. Markotov pristop k vadbi je velika izboljšava nad obstoječimi pristopi 'podobnih' šol. Človeku izboljša dojemanje in vizualizacijo energetskih pretokov, s tem pa pohitri učenje in močno poveča učinke vadbe v primerjavi z drugimi pristopi. Za učitelja si težko predstavljam boljšo osebo kot je Marko, zato njega in njegovo šolo toplo priporočam vsem, ki si želijo vstopiti v čudoviti svet azijskih veščin sproščanja in zdravja!

  thumb Jan Zrimec
  8/28/2014