Magnetni izdelki iz turmalina

turmalin magnetni pas

b1 24.90 €

 

 

B1Magnetni pas iz turmalina – odpravite bolečine v hrbtu

Imate bolečine v hrbtenici? Imate težave, kot so hernijaspinalna stenoza, išias, nategnjene mišice,osteoporoza, artritis? Potem je magnetni pas s turmalinom rešitev, ki ste jo iskali. 20 enakomerno razporejenih magnetov v pasu izboljša delovanjekrvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavljainfrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu. Vgrajeni magneti ustvarjajo usmerjeno magnetno polje, ki blagodejno vpliva na celične procese. Magneti in turmalin aktivirajo prekrvavitev in presnovo v telesu. S povečanim pretokom krvi lahko pripeljemo večje količine kisika, hranljivih snovi in hormonov na mesto poškodbe. Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja celo za 50%! Preberite več…

b2

B2

odpravite bolečine v kolenu 24.90 €

 

 

Magnetni kolenčnik iz turmalina

Čutite bolečine v kolenih? Imate artrozne spremembe kolena, artritis, revmatska obolenja, meniskus, vnetje tetiv, zvine, bolečine po operaciji? Potem je morda magnetni kolenčnik iz turmalina točno tisto kar potrebujete. 6 enakomerno razporejenih magnetov v vsakem kolenčniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni kolenčnik je narejen je iz 6 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par kolenčnikov, tako da boste poskrbeli za oba kolena.

b6

A3z
10.90 €

 

 

Magnetni trak za vrat iz turmalina

Bolečine v vratu in otrdelost ramen so zelo pogosta težava sodobnega načina življenja. Do bolečin v vratu in ramenih lahko pride zaradi različnih razlogov: zaradi konstantne mehanske obremenitve, kroničnega stresa ali poškodbe. Če držite glavo v nerodnih položajih, se vratne  mišice utrudijo, prekrvavitev se zmanjša in sklepi otrdijo. To je zelo pogost problem ljudi, ki ure in ure delajo v pisarni za računalnikom. Nenaden in neroden gib lahko povzroči to, čemur pravimo »heksenšus« ali mišični krč. Pri teh in drugih težavah  z vratom odlično pomaga magnetni trak za vrat iz turmalina.

Terapevtski magnetni trak za vrat je narejen je iz 3 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje.

b6  a2

A4 a

magnetni komolčnik iz turmalina

a3 19.90 €

 

 

AMagnetni komolčnik iz turmalina

Vas boli komolec? Imate teniški komolec, artritis, artrozne spremembe komolca, revmatska obolenja, vnetje tetiv, zvine, bolečine po operaciji? Potem je potrebujete magnetni komolčnik iz turmalina. 4 enakomerno razporejeni magneti v vsakem komolčniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni komolčnik je narejen je iz 4 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par komolčnikov, tako da jih lahko nosite na obeh komolcih hkrati.

a4

 A2

a8 11.90 €

 

 

Magnetni zapestnik iz turmalina

Vas bolijo zapestja? Imate Sindrom karpalnega kanala, artrozne spremembe v zapestjih, artritis, revmatska obolenja, vnetje tetiv, zvine, bolečine po operaciji? Potem je morda magnetni  zapestje pripomoček, ki vam lahko pomaga. 2 magneta v zapestniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni zapestnik je narejen je iz 2 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par zapestnikov, tako da da jih lahko nosite na obeh zapestjih hkrati.

a9

B4

gležnik iz turmalina - ofpravite bolelčine v gležnjih

b3 17.90 €

 

 

Magnetni gležnik iz turmalina

Imate težave z gležnji? Imate artrozne spremembe v gležnjih, artritis, revmatska obolenja, vnetje tetiv, zvine, otečene gležnje, bolečine po operaciji? Potem je morda magnetni gležnik iz turmalina točno tisto kar potrebujete. 2 enakomerno razporejena magneta v vsakem gležniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni gležnik je narejen je iz 2 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par gležnikov, tako da boste poskrbeli za oba gležnja.