turmalin magnetni pas

b1 24.90 €

 

 

B1Magnetni pas iz turmalina – odpravite bolečine v hrbtu

Imate bolečine v hrbtenici? Imate težave, kot so hernijaspinalna stenoza, išias, nategnjene mišice,osteoporoza, artritis? Potem je magnetni pas s turmalinom rešitev, ki ste jo iskali. 20 enakomerno razporejenih magnetov v pasu izboljša delovanjekrvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavljainfrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu. Vgrajeni magneti ustvarjajo usmerjeno magnetno polje, ki blagodejno vpliva na celične procese. Magneti in turmalin aktivirajo prekrvavitev in presnovo v telesu. S povečanim pretokom krvi lahko pripeljemo večje količine kisika, hranljivih snovi in hormonov na mesto poškodbe. Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja celo za 50%! Preberite več…

b2

B2

odpravite bolečine v kolenu 24.90 €

 

 

Magnetni kolenčnik iz turmalina

Čutite bolečine v kolenih? Imate artrozne spremembe kolena, artritis, revmatska obolenja, meniskus, vnetje tetiv, zvine, bolečine po operaciji? Potem je morda magnetni kolenčnik iz turmalina točno tisto kar potrebujete. 6 enakomerno razporejenih magnetov v vsakem kolenčniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni kolenčnik je narejen je iz 6 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par kolenčnikov, tako da boste poskrbeli za oba kolena.

b6

A3z
10.90 €

 

 

Magnetni trak za vrat iz turmalina

Bolečine v vratu in otrdelost ramen so zelo pogosta težava sodobnega načina življenja. Do bolečin v vratu in ramenih lahko pride zaradi različnih razlogov: zaradi konstantne mehanske obremenitve, kroničnega stresa ali poškodbe. Če držite glavo v nerodnih položajih, se vratne  mišice utrudijo, prekrvavitev se zmanjša in sklepi otrdijo. To je zelo pogost problem ljudi, ki ure in ure delajo v pisarni za računalnikom. Nenaden in neroden gib lahko povzroči to, čemur pravimo »heksenšus« ali mišični krč. Pri teh in drugih težavah  z vratom odlično pomaga magnetni trak za vrat iz turmalina.

Terapevtski magnetni trak za vrat je narejen je iz 3 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje.

b6  a2

A4 a

magnetni komolčnik iz turmalina

a3 19.90 €

 

 

AMagnetni komolčnik iz turmalina

Vas boli komolec? Imate teniški komolec, artritis, artrozne spremembe komolca, revmatska obolenja, vnetje tetiv, zvine, bolečine po operaciji? Potem je potrebujete magnetni komolčnik iz turmalina. 4 enakomerno razporejeni magneti v vsakem komolčniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni komolčnik je narejen je iz 4 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par komolčnikov, tako da jih lahko nosite na obeh komolcih hkrati.

a4

 A2

a8 11.90 €

 

 

Magnetni zapestnik iz turmalina

Vas bolijo zapestja? Imate Sindrom karpalnega kanala, artrozne spremembe v zapestjih, artritis, revmatska obolenja, vnetje tetiv, zvine, bolečine po operaciji? Potem je morda magnetni  zapestje pripomoček, ki vam lahko pomaga. 2 magneta v zapestniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni zapestnik je narejen je iz 2 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par zapestnikov, tako da da jih lahko nosite na obeh zapestjih hkrati.

a9

B4

gležnik iz turmalina - ofpravite bolelčine v gležnjih

b3 17.90 €

 

 

Magnetni gležnik iz turmalina

Imate težave z gležnji? Imate artrozne spremembe v gležnjih, artritis, revmatska obolenja, vnetje tetiv, zvine, otečene gležnje, bolečine po operaciji? Potem je morda magnetni gležnik iz turmalina točno tisto kar potrebujete. 2 enakomerno razporejena magneta v vsakem gležniku izboljša delovanje krvnega obtoka, medtem ko turmalin zagotavlja infrardečo terapevtsko toploto, ki bo sprožila regenerativne procese v telesu.

Protibolečinski magnetni gležnik je narejen je iz 2 magnetov turmalin kristalov in tkanine, ki nudi maksimalno udobje. Paket vsebuje en par gležnikov, tako da boste poskrbeli za oba gležnja.

 

 

0 Comments

Imate dodatno vprašanje glede člankov, urnika vadbe, vsebine ali pa želite le deliti svoje mnenje ali osebne izkušnje? Pustite na strani vaše sporočilo! (Da bo stran bolj interaktivna, je komentiranje zaželeno!)

Have your say!