Julijski QiGong tečaj na prostem – Nei Gong, Vodni QiGong Daoyin Baojian Gong

Tečaj: Nei Gong, Vodni QiGong in Daoyin Baojian Gong

Čas: 1.7 – 24.7.2014

Urnik: Vsako nedeljo, ponedeljek, torek, sredo in četrtek od 19.00-20.15 

Lokacija: Park ob  Fužinskem gradu

Cena: 30 EUR za neomejeno število obiskov

Pomagajte mi napolniti skupino tako, da na poletni tečaj povabite tudi svoje prijatelje. Hvala! 

facebook share

poletni tečaj julij

V torek 1.7.2014 se začne Julijski QiGong  tečaj na prostem. Tečaj bo potekal  v mesecu juliju vsak ponedeljek, torek, sredo, četrtek in nedeljo od 19.00 do 20.15 in vsako sredo  od 10.00 do 11.15.

 Tečaj bo potekal na prostem v parku ob Fužinskem gradu. Obiskujete lahko popolnoma vse termine. Zaželena in priporočljiva je udeležba vsaj dveh terminov tedensko, da boste lahko oba QiGong sistema tudi osvojili in občutili vse pozitivne učinke, ki jih redna vadba lahko nudi. Vse vaje bodo samo za vas  dostopne na moji spletni strani (video vsebine), kjer si boste lahko QiGong sisteme še enkrat ogledali, ponovili in obnovili doma.  

Prijavnica na  Julijski Qigong tečaj

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefon (obvezno)

captcha

Xing Yi Nei Gong

Xing Yi Nei Gong

Xing Yi Nei Gong je set šestnajstih vaj za zdravje in dolgoživost. Vaje je ustvaril Wang Ji Wu znan mojster borilnih veščin in doktor kitajske medicine. Wang je dočakal izredno dolgo starost, preko 100 let, tudi po zaslugi omenjenih vaj. Vaje so narejene tako, da preprečujejo nastanek bolezni, izboljšujejo zdravje, pogosto pa se uporabljajo kot dopolnitev k treningu borilnih veščin. Sestavljene so iz dihalnih tehnik in nežnih, vendar natančnih gibov, ki delujejo na telo od glave do pet. Vaje odpirajo blokade v sklepih z nežno rotacijo telesa, raztegujejo mišice in tetive z blagimi raztegi, z notranjo pozornostjo pa premikajo Qi po telesu in dvigujejo nivo pozornosti (čuječnost). Več o tem QiGong-u…

Vodni QiGong

vodna energijaPomislite na visokogorsko reko, ki teče navzdol proti dolini – tekoče, neprekinjeno, dinamično. Gibi v Vodnem QiGong-u so kot tok reke, v njih se zrcali naravni ritem narave. V naravi imamo neskončen vir energije, ki se neprekinjeno giba v neskončnih ciklih. To energetsko gibanje narave se odraža tudi v gibanju energije znotraj naših teles. Vaje v Vodnem QiGongu so zasnovane tako, da spodbujajo pretok vitalne energije (Qi) znotraj telesa in to energijo usklajujejo z naravnimi cikli narave. Več o tem QiGong-u…

Daoyin Baojian Gong

daoyin baojiang gongQiGong “Baojiangong” (Rutina za grajenje zdravja) je del Daoyin Yangshenggong sistema profesorja Zhang Guangde iz Pekinški univerze. To je izredno lep in enostaven Qigong sistem,  ki se ga lahko  hitro naučimo in zapomnimo. Sestavljen je iz 8 slik, ki fluidno tečejo ena v drugo. Je sistem, kjer lahko res začutimo kaj pravzaprav pomeni meditacija v gibanju. Če ga redno izvajamo, ima izredno pozitivne učinke na telo.

 

 Vabim vas, da se mi pridružite to poletje v Fužinskem parku, kjer bomo skupaj ustvarjali pozitivno energijo in zdravje ! 


0 Comments

Imate dodatno vprašanje glede člankov, urnika vadbe, vsebine ali pa želite le deliti svoje mnenje ali osebne izkušnje? Pustite na strani vaše sporočilo! (Da bo stran bolj interaktivna, je komentiranje zaželeno!)

Have your say!